SOM Tündériskola és Boszorkánytanoda a Múzeumok Majálisán

majalis

 

A SOM Tündériskola nem csupán alapfokú mágikus tanulmányokat ígér: a Múzeumok Majálisán bárki elkészítheti varázskoszorúját és varázspálcáját. A bájolás módszertana sem hiányzik az oktatásból, a múzeum munkatársai saját varázspálcájukkal egy-egy órára elvarázsolják a vállalkozó kedvű látogatókat! Most nem a műtárgyakat készítik fel az örökkévalóságra, hanem a jelentkezők életkorával játszanak. Először elvesznek az életidejükből 20-30 évet, majd a varázsló ráolvasások segítségével vissza is adják azt, vagy akár még többet is.

 

A Tündériskolával párhuzamosan működő Boszorkánytanodában mindenki megbizonyosodhat róla, hogy valóban boszorkány-e. Itt szigorúbbak a követelmények, egy teszt kitöltése után irodalmi kvíz segít eldönteni, érdemes-e egyáltalán boszorkányképzésre jelentkeznie a felvételizőnek.

 

Ha valaki idegenkedik a bűbájok világától, neki sem érdemes elkerülni a SOM sátrát! A megfáradt látogatók stresszoldó színezéssel pihenhetik ki élményeiket, gyógynövényekkel ismerkedhetnek.

 

SOM-EXTRA internet-bennszülötteknek: Szelfizz Boszorkánnyal és/vagy csontvázzal: töltsd fel a képet #majáliSOM  hastag-gel és nyerj ajándékot! Részletek a sátorban.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>