REKTOROK

réthelyi
Az Oktatás, hagyomány, innováció – A Semmelweis Egyetem 250 éve című kiállításra meghirdetett rektori szubjektív tárlatvezetések a Covid-19 járvány terjedése miatt átkerülnek a virtuális térbe.
Dr. Réthelyi Miklós rector emeritust Molnár László, az egyetem levéltárának vezetője kérdezi 2021. december 14-én 17 órától.
A beszélgetésre a zoom-on keresztül lehet bekapcsolódni az alábbi linken: https://zoom.us/j/96899266009?pwd=SWFydE5tNUZQMjREblRzdThZdEhKZz09

 

 

Az év végével bezár az Oktatás, hagyomány, innováció – A Semmelweis Egyetem 250 éve című kiállításunk. Az a megtiszteltetés érte múzeumunkat, hogy az utolsó hetekben az egyetem négy korábbi rektora is tart egy-egy szubjektív tárlatvezetést: Dr. Réthelyi Miklós (1991-1995) november 18-án, Dr. Sótonyi Péter (2000-2003) november 23-án, és Dr. Rosivall László (1995-1996) december 7-én mesél az „egyeteméről”.

A tárlatvezetések minden alkalommal 17 órakor kezdődnek.
Egészségügyi intézmények dolgozói és az orvosi egyetemek hallgatói számára a belépés ingyenes, más esetben az időszaki kiállításra érvényes jegy megvásárlásával lehet a programon részt venni.

A helyszínen védettségi kártya bemutatását és maszk viselését kérjük.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>