featured image
Múzeumpedagógia Programok

SOM Tündériskola és Boszorkánytanoda a Múzeumok Majálisán

majalis

 

A SOM Tündériskola nem csupán alapfokú mágikus tanulmányokat ígér: a Múzeumok Majálisán bárki elkészítheti varázskoszorúját és varázspálcáját. A bájolás módszertana sem hiányzik az oktatásból, a múzeum munkatársai saját varázspálcájukkal egy-egy órára elvarázsolják a vállalkozó kedvű látogatókat! Most nem a műtárgyakat készítik fel az örökkévalóságra, hanem a jelentkezők életkorával játszanak. Először elvesznek az életidejükből 20-30 évet, majd a varázsló ráolvasások segítségével vissza is adják azt, vagy akár még többet is.

 

A Tündériskolával párhuzamosan működő Boszorkánytanodában mindenki megbizonyosodhat róla, hogy valóban boszorkány-e. Itt szigorúbbak a követelmények, egy teszt kitöltése után irodalmi kvíz segít eldönteni, érdemes-e egyáltalán boszorkányképzésre jelentkeznie a felvételizőnek.

 

Ha valaki idegenkedik a bűbájok világától, neki sem érdemes elkerülni a SOM sátrát! A megfáradt látogatók stresszoldó színezéssel pihenhetik ki élményeiket, gyógynövényekkel ismerkedhetnek.

 

SOM-EXTRA internet-bennszülötteknek: Szelfizz Boszorkánnyal és/vagy csontvázzal: töltsd fel a képet #majáliSOM  hastag-gel és nyerj ajándékot! Részletek a sátorban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üres a hozzászólás mező.
A név nincs kitöltve.
Az email cím hibás vagy nincs kitöltve.
Hibás webcím.
Kapcsolat
Múzeum

H-1013 Budapest I.,
Apród utca 1-3.
+36-1-375-3533
semmelweis@museum.hu

Könyvtár

H-1023 Budapest II.,
Török utca 12.
+36-1-212-5421

Arany Sas

H-1014 Budapest I,
Tárnok u. 18.
+36-1-375-9772

Hírlevél

Semmelweis Museum logo

© MNM – Semmelweis Orvostörténeti Múzeum 2024